کمپین دیجیتال مارکتینگ، مکمل ایونت مارکتینگ
در کمپینهای تبلیغاتی و همچنین کمپین دیجیتال مارکتینگ اخیر برندهای ایرانی، ایجاد حس خوب برای مشتریان طرفداران زیادی پیدا کرده است. این نکته مهمی است که امروز برندها به دنبال ایجاد تصویر ذهنی مثبتی در میان مخاطبان هدف خود هستند. برندسازی نقش مهمی در ایجاد تصویر ذهنی مناسب برای مخاطب ایفا میکند.
با توجه به رشد روزافزون استفاده از گوشیهای هوشمند و زمانی که کاربران در فضای مجازی میگذرانند، اینترنت به رسانهای مهم و تأثیرگذار در تبلیغات بدل شده است.
اما آیا تأثیر سایر تبلیغات و رسانهها به همین نسبت کمرنگ شده است؟
در اینجا کمی درباره استفاده هوشمندانه از رسانههای مختلف صحبت میکنیم.
حس خوب بیافرینید و نتیجه بگیرید!
بررسی کمپین ماه رمضان اسنپ
اسنپ در باملند ایونتی با مضمون تغییر نگاه به زندگی برگزار کرد که کپی درستی از کمپینهای مشابه خارجی محسوب میشد.
کسبوکار اسنپ در حوزه خدمات تاکسیرانی است. شخصیتپردازی بر اساس ماشین و هویت دادن به آن با ایجاد تصویر ذهنی اسنپ در میان مخاطبان هدف بر اساس یک شخصیت شوخ، مهربان، شاد و اهل خانواده، باعث انتقال حس امنیت به خانوادهها میشود و اعتماد نسبت به این برند افزایش میدهد. ایجاد این تصویر، تصویر خدشهدار شده اسنپ در اخبار اخیر در ارتباط با ناامنی را در ذهن مخاطب ترمیم میکند.
برگزاری این نوع ایونتها به تدریج تصویر ذهنی مخاطب را تغییر میدهد و به سمتی میبرد که اسنپ را عضوی از زندگی و خانواده میبینند.
اولین هدف و استراتژی اسنپ از آغاز کارش، تغییر رویکرد استفاده از آژانس از یک خدمت لاکچری و مخصوص افراد خاص به سبک زندگی مردم و به شیوه حملونقل روزمره بوده است. این هدف تا حدود زیادی با موفقیت همراه شد. احتمالاً استراتژی جدید نیز که ایجاد حس امنیت و آرامش در بازار هدف است، موفق خواهد بود.
کاملاً روشن است که این ایونت بر اساس فرهنگ ایرانی و طبق استراتژی برند برگزار شد.
ایونت مارکتینگ برای مخاطبان هدف بسیار جذاب به شمار میرود و جزو تبلیغاتی است که عموماً حس خوبی به مخاطب منتقل میکند. تولید محتوا و برنامهریزی اجرا از مباحث بسیار مهم و استراتژیک در این گونه تبلیغات است.
کمپین دیجیتال مارکتینگ
اسنپ برندی به وسعت یک کشور و دائماً در حال توسعه است. سوال اینجاست که چند درصد از مخاطبان در طی برگزاری چند روزه ایونت از باملند دیدن کردند و با ایونت درگیر شدند؟ آیا ccp این تبلیغات در باملند به صرفه است؟ یعنی هزینهای این تبلیغات برای هر فرد درگیر شده منطقی است؟ در ابتدا شاید این هزینه مقرون به صرفه به نظر نیاید. چون در ظاهر تبلیغات با آن خصوصیات در آن مدت زمان، تبلیغات گران قیمتی خواهد شد.
نکته اینجاست که نباید قدرت بازاریابی ویروسی را در این گونه کمپینها نادیده گرفت. مهمترین نکته، تلفیق درست ایونت مارکتینگ با دیجیتال مارکتینگ است.
مهم نیست چند درصد مخاطبان هدف اسنپ در باملند حضور داشتند. با تولید محتوای مناسب، خصوصاً تولید محتوای ویدئویی که در مقالات قبل به صورت مفصل با مزایای آن آشنا شدیم و لانچ کمپین در فضای مجازی، ایونت ما وسعتی به اندازه کشور خواهد داشت. در این کمپین اسنپ با تعریف هشتگ #خوبیش_اینه، کانسپت اصلی آن و ترکیب با ماه مهمانی خدا یعنی ماه رمضان، با تشویق مردم به گفتن خوبیها و تغییر نگاه به زندگی حس خوبی را در میان مخاطبان خود ایجاد نمود. سپس با برگزاری مسابقه به اشتراکگذاری خوبیهای زندگی و با ایجاد انگیزه (هدیه مسابقه) مردم را به اشتراکگذاری هشتگ در فضای مجازی ترغیب کرد.
علاوه بر این، با ساخت ویدئوی جذاب از بخش وایرال مارکتینگ نیز در این فضا غافل نماند و اینگونه فضای تبلیغات خود را محدود به زمان مشخص و مکان مشخص نکرد و آن را به عرصه شبکههای اجتماعی کشاند.
کمپین دیجیتال مارکتینگ ، مکمل ایونت مارکتینگ
بدون دیجیتالمارکتینگ ایونتهای پرهزینه یا تبلیغات چریکی که به زحمت و با مخارج بالا، راه افتادهاند، اثری که باید را نخواهند داشت و به اندازه کافی دیده نخواهند شد. در واقع کمپین دیجیتال مارکتینک کاملکننده رویداد و پشتیبان آن است. وظیفه کمپین دیجیتال مارکتینگ وایرال کردن محتوای تبلیغاتی است که از ویدیوهای رویداد برگزار شده و واکنشهای مردم در مواجهه با آن ساخته شده است. راهاندازی و همهگیر کردن هشتگهای مربوط به کمپین در فضاهای مختلف آنلاین و… در اثربخشی کمپین شما نقش بسیار مهمی دارد. گاهی انعکاس رویداد در رسانهها و در فضای آنلاین اثربخشتر و مهمتر از رویداد اصلی است.
به نظر شما کمپین ماه رمضان اسنپ چقدر موفق بوده؟ اینگونه تبلیغات برای شما جذاب است؟
نظراتتان را با ما در میان بگذارید.
در شبکههای اجتماعی با پنتا همراه باشید